Mercedes-Benz

Companie.

Societatea Comerciala S.C. MATEROM AUTOMOTIVE S.R.L. a fost infiintata in anul 1993, fiind organizata ca o societate cu raspundere limitata.

Societatea Comerciala S.C. MATEROM AUTOMOTIVE S.R.L. a fost infiintata in anul 1993, fiind organizata ca o societate cu raspundere limitata. Obiectul de activitate al firmei este vanzarea de piese si accesorii, reparatii constatari/diagnosticari cu testere de ultima generatie Mercedes-Benz, precum si inspectii tehnice periodice autoturismelor noi si second-hand, avand un show-room de peste 400 de metrii patrati. Materom Automotive va pune la dispozitie o gama completa de servicii pentru posesorii de autovehicule, incepand cu spalatorie auto si terminand cu verificarea tehnica anuala, incluzand un personal calificat si toate dotarile necesare in domeniu. Sediul principal se afla la intersectia cailor de comunicare catre Moldova si Nasaud, respectiv catre nordul judetului si de acolo spre Maramures.

Misiunea noastra

Sa fim alegerea Nr. 1 în mintea și inima clienților noștri, să fim soluţia pe care o caută în industria auto!

Valorile noastre:

Totul porneste de la valorile noastre; ele sunt ADN-ul companiei noastre si sunt esentiale pentru succesul nostru viitor.

Oameni: Clientul este alegerea noastră NR. 1! Urmărim bunăstarea personalului angajat și a familiilor lui, investim în oameni și urmărim retenția angajaților pe termen lung; Excelență: Ne străduim să uimim, cu pasiune și profesionalism, acționăm cu integritate și facem ceea ce este corect, nu doar ușor. Angajament pentru succes: Urmărim în permanență să devenim MAI BUNI, MAI PUTERNICI, MAI CURAJOȘI!